Oogmerk

Future Force is een jong en dynamisch  adviesverlenend initiatief voor HR met unieke holistische aanpak, halfweg 2013 ontstaan vanuit de vraag en met de morele steun van gekende klanten en kandidaten met wie de stichter continu een vertrouwensband blijft opbouwen, gestoeld in billijk en niet aflatend zakelijk partnerschap.

Voor elk bedrijf is personeelsbeheer in wezen anders.  Zo ook communicatiebeheer en afstemming tussen competenties en verantwoordelijkheden met oog voor welzijn en groei van de organisatie, en van de medewerkers.

Future Force spitst zich vanuit inmiddels succesvol afgeleverde projecten en opgebouwde ervaring  vnl. toe op de geëigende vakkennis van de experts in de zakelijke omgevingen van:

  • Transport in het algemeen en scheepvaart in het bijzonder
  • Logistieke processen
  • Engineering en technische excellentie
  • Technologische vooruitgang en IT

Onze aanpak is voornamelijk gericht op integriteit, waarbij we ons positioneren vanuit een op-maat-gemaakte benadering. De organisatie, zowel als de mensen die deze organisatie sterk houden, krijgen onze volle aandacht. Vanuit betrokkenheid bouwen we kennis van belangen van zowel organisatie als werknemers op en weten we deze goed bij elkaar te brengen met meerwaarde.

 

Reageren is niet mogelijk