De persoon achter Future Force

Aangename kennismaking. Mijn naam is Lidwina Goovaerts. Lidwina GovaertsSinds begin 2006 ben ik projectmatig werkzaam op het gebied van  HR advies, coaching naast  onverflauwde werving en selectie. In mei  2013 werden, deze activiteiten onder de naam Future Force samengebracht. Met het concept Future Force wil ik een antwoord geven op de diverse, vaak ook praktische behoeften van vaktechnische ondernemingen op het gebied van “Human Relations Management” en “Human Capital Management”.

Ruim twintig jaar werkervaring in topsegment, waarvan meer dan tien jaar als HR- coordinator, adviseur en coach, bepalen de holistische benadering van Future Force. Deze is geworteld in verzekerde projecten omtrent continue en mensgerichte afstemming tussen bedrijfsstrategie en operationele werking.

Brede opleiding  binnen de velden van menswetenschappen ( Bachelor Psychologie, Roland Berger’s human investment model, Master in Results) en creatief toegepaste techniek/ technologie ( Bachelor Landschapsarchitectuur en urbanisme, Project Management) liggen aan de basis van onze inzichten.

Reageren is niet mogelijk